Başkan Esen: “Konyaaltı her zaman yeşil”

Konyaaltı Belediyesi park-bahçe, yeşil alan ve refüjlerde bulunan ağaç ve çeşitli bitkilerin sağlıklı bir biçimde büyüyüp gelişmesi için bakım, budama ve temizlik çalışmalarına devam ediyor.

15 Ocak 2021 Cuma 12:48
Başkan Esen: “Konyaaltı her zaman yeşil”

Konyaaltı Belediyesi ağaç budama çalışmalarına Gürsu Mahallesi’nde devam ediyor. Ağaçların gelişimlerini kuvvetlendirip sağlıklı kılmak, form vermek ve çiçeklenmenin miktar ve kalitesini yükseltmek için gerçekleştirilen budama işlemiyle elektrik tellerine uzanan, araç ve vatandaşların geçişini engelleyen dalların oluşturduğu tehlikenin de önüne geçiliyor.

HEM GÜZELLEŞTİRİYOR HEM DE TASARRUF EDİYORUZ
Konyaaltı’nın kış aylarında da rengarenk olduğuna dikkat çeken Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, park, bahçe, yeşil alan ve refüjlerde kışlık bakım çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Başkan Semih Esen, “Özellikle kuruyan ağaç dallarını budayan ve yeni fidan dikimi yapan ekipler, kaldırım ve sokakları da süpürerek genel temizlik yapıyor. Yeşil bir kent için çalışmalarımız devam ediyor. Geçtiğimiz yıl 45 bin metrekare yeni park ve yeşil alanı bölge halkımızın kullanımına açtık. Bu yeni açtığımız alanlarda kendi yetiştirdiğimiz 260 bin bitki diktik. Böylece, hem çevremizi güzelleştirdik hem de büyük bir tasarruf sağlamış olduk. Konyaaltı’nda kişi başına düşen yeşil alan miktarını daha da yukarılara taşımak için çalışmalarımıza devam etmekteyiz.” dedi.

Son Güncelleme: 15.01.2021 13:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15