Başkan Esen’den Rektör Özkan’a ziyaret

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan'ı makamında ziyaret ederek, ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti.

11 Kasım 2020 Çarşamba 16:15
Başkan Esen’den Rektör Özkan’a ziyaret

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özlenen Özkan'ı ziyaret etti. Özkan'ın makam odasındaki ziyarette Başkan Esen, rektöre yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Üniversitelerin şehrin kalkınmasında ve gelişmesinde lokomotif görevi üstlenen kurumların başında geldiğini dile getiren Semih Esen, “Akdeniz Üniversitesi'nin de bu anlamda ilçe sınırlarımız içerisinde olması kentimizin gelişimi açısından büyük önem taşımaktadır. Bu bağlamda üniversitemizle ilçemizin gelişmesi ve güzelleşmesi adına projeler üretmek, işbirliği ve fikir alış verişinde bulunmak bizim için de büyük onur vesilesi olacaktır. Üniversitemizin değerli bilim insanlarının görüş ve önerilerine her zaman açık olduğumuzu belirtmek isterim” dedi.
Rektör Özlenen Özkan da Başkan Semih Esen'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Başkan Esen, ziyaretin anısına Rektör Özkan'a özel tasarlanmış plaket ve çiçek hediye etti

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15