BAŞKAN İLGEZDİ KİCK BOKSÇULARI AVRUPA KUPASI’NA YOLCU ETTİ

Ataşehir Belediyespor Kick Boks Takımı, 6. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası öncesi Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’yi ziyaret etti.

08 Nisan 2021 Perşembe 14:30
BAŞKAN İLGEZDİ KİCK BOKSÇULARI AVRUPA KUPASI’NA YOLCU ETTİ

Başkan İlgezdi,  8 -11 Nisan’da Antalya Kemer’de gerçekleşecek organizasyona katılan sporculara turnuva öncesi başarılar diledi. Başkan İlgezdi ve Başkan Yardımcısı Abdullah Der tarafından ağırlanan sporcular desteklerinden dolayı Ataşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

20’den fazla ülkeden 1000’den fazla sporcunun yarışacağı organizasyona Ataşehir Belediyespor Kick Boks Takımı olarak 11 sporcu gönderdiklerini ifade eden Başkan İlgezdi, “Ataşehir’de her yıl 700’den fazla sporsevere ücretsiz olarak Kick Boks eğitimi veriyoruz. Eğitimlerde başarılı olanlar arasından 50 kişilik takımımızı sporcu seçiyoruz. Turnuvalarda yarışacak seviyeye gelen sporcularımızla da dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonluklarına katılıyoruz. Bu turnuvalarda çeşitli dereceler alıyoruz. Ataşehir’den şampiyon sporcular çıkarmaya çalışıyoruz. Bugüne kadar takımımızla 9 Avrupa şampiyonluğu ve 2 dünya şampiyonluğunun yanı sıra Zafer ve Atatürk kupalarında da pek çok başarı sağladık. Gençler ve büyükler dallarında toplam 50’ye yakın başarı sağladık. Bu anlamda Kick Boks dalında da Türkiye’nin en iyi kulüplerinden biriyiz” dedi.   

Özellikle çocuk ve gençlerin zararlı alışkanlıklardan uzak tutularak, spora yönlendirilmelerini sağladıklarını belirten Başkan İlgezdi, Ataşehir’de çocuk, genç ve yetişkin her yaştan sporsevere sundukları eğitimlere kadınların da yoğun ilgi gösterdiğini ve Ataşehir Belediyespor Kick Boks Takımında çoğunluğun kadın sporculardan oluştuğunu vurguladı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15