Başkanları buluşturan açılış

Melike Aykal Güzellik Merkezi’nin açılışını Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin birlikte yaptı.

18 Ekim 2021 Pazartesi 13:39
Başkanları buluşturan açılış

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in kızı Melike Çetin Aykal’ın işletmecisi olduğu, aynı adı taşıyan güzellik merkezinin açılışında Adana’nın belediye başkanları bir araya geldi. Şehitler Bulvarı’nda hizmete giren Melike Çetin Aykal Güzellik Merkezi görkemli bir törende açıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, törende yaptığı konuşmada “hayırlı olsun” temennisinde bulundu ve bol kazançlar diledi.

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay da, “Burada bir güzellik salonu açıyoruz. Biz bundan sonra tüm güzelliklerin öncüsü olacağız. Bugün kızımız bir başlangıç yaptı” ifadelerini kullandı.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de şunları söyledi:

“Melike benim iki numaram. Melike ilk kızım Ece gibi baba mesleğini seçmedi, uluslararası ilişkiler okudu ama sonra böyle bir iş yapmaya karar verdi. Onların kararlarına hiç müdahale etmedim. Ben kızımın her işi başardığı gibi bu işi de başaracağına inanıyorum. Hayırlı olsun.”

Konuşmaların ardından üç belediye başkanı birlikte “hayırlı olsun” dilekleriyle kurdeleyi keserek açılışı yaptılar. Açılışa CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, CHP Çukurova İlçe Başkanı Av. Remzi Ümit Atay ve çok sayıda davetli katıldı.

Son Güncelleme: 18.10.2021 14:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15