BAYDER'DEN BAŞKAN ARAS'A PLAKET

Bodrum Aydınlılar Derneği (BAYDER) Başkan ve üyeleri, devam eden pandemi sürecindeki hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Ahmet Aras'a plaket takdim etti.

07 Ağustos 2020 Cuma 17:13
BAYDER'DEN BAŞKAN ARAS'A PLAKET

Başkan Aras'ı makamında ziyaret eden BAYDER Başkanı Fikret Arslan ile dernek üyeleri Özkan Temel, Zafer Özçelik, Tahir Sağlam, ve Özgür Dirik özellikle Koronavirüs salgın tedbirleri kapsamında uygulanan kısıtlamalar döneminde ve sonrasında vatandaşa verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

BAYDER Başkanı Arslan, "Covid-19 sürecinde Bodrum halkına vermiş olduğu destekler ve göstermiş olduğu hassasiyet ten dolayı, maddi manevi belediye imkanlarıyla halkın yanında olmasıyla Bodrum halkının ve derneğimizin takdirini kazanan Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Aras'a takdir ve tebriklerimizi sunar görevinde başarılar dileriz. Amacımız, birlik ve beraberlik içinde hareket etmektir. Umarım Bodrum'daki belediye ve halk ilişkisi diğer ilçe belediyelerine örnek olur." diyerek plaket takdim etti.

Başkan Ahmet Aras, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek tüm belediye çalışanları adına plaketi kabul etti ve her zaman Bodrum halkının hizmetinde olacaklarını ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15