ÇANKAYA 30 AĞUSTOS'U COŞKUYLA KUTLAYACAK

Çankaya Belediyesi, 30 Ağustos Zaferinin 97’inci yılını, başta Zafer Park olmak üzere Çankaya'nın dört bir yanında bando geçişleriyle kutlamaya hazırlanıyor.

25 Ağustos 2019 Pazar 12:29
ÇANKAYA 30 AĞUSTOS'U COŞKUYLA KUTLAYACAK

Çankaya Belediyesi bu yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı başta Birlik Mahallesi'nde hizmete açtığı Zafer Park'ı olmak üzere Çankaya'nın dört bir yanında bando eşliğinde Başkentliler ile birlikte kutlamaya hazırlanıyor. 29 Ağustos'ta Çankaya Belediyesi Başkanlık Binası önünde başlayacak kutlama etkinlikleri, 30 Ağustos sabahı saat 9.30’da Çayyolu Atapark’ta başlayacak. Bando geçişli kutlamalar, saat 13.00’de Bahçelievler 7'nci Cadde, saat 15.00’de Kuğulupark’ta bando geçişiyle devam edecek. 19. 30’da Lozanpark’a gelecek olan bando, İsmet İnönü Parkı’nın ardından Zafer Park’a geçiş yapacak. Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in katılacağı kutlamalar,  Zafer Park’ta Çankaya Belediyesi Orkestrası’nın konseriyle sürecek. Büyük Zafer’in 97. Yılı kutlamaları Zafer Park’ta gerçekleşecek havai fişek gösterisiyle taçlanacak.



"SADECE BİR ZAFER DEĞİL"
Çankaya Belediyesi olarak 30 Ağustos Zafer Bayramımızı Başkentin dört bir yanında düzenlenecek etkinliklerle Ankaralılarla birlikte kutlayacaklarını söyleyerek vatandaşları kutlamalara davet eden Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "30 Ağustos sadece bir zafer değil, ulusumuz için kurtuluş, dünya halkları için özgürlük günüdür" dedi. Bu özel günü konser ve gösterilerle Başkentlilerin yanında, arasında birlikte kutlayacakları belirten Taşdelen, "Mustafa Kemal Atatürk’ün büyük ve devrimci önderliği ile halkımız emperyalizme karşı insanlığın en büyük ulusal kurtuluş mücadelesini kazandı. Kendi halkından başka, üstelik savaşlarda yorgun ve bitkin düşmüş halkından başka hiçbir şeye güvenmeden yola çıktı ve insanlığa bir büyük kurtuluş mücadelesi armağan etti. Halkımızın zafer ve kurtuluş günü olan 30 Ağustos’u şimdiden kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere bu ülkenin kurtuluşunda, kuruluşunda ve birliğinin korunmasında varlığını ortaya koyan gazilerimizi, şehitlerimizi minnet ve saygıyla anıyorum” diye konuştu.

Son Güncelleme: 25.08.2019 12:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15