ÇANKAYA'DA BAYRAM ÖNCESİ GIDA DENETİMİ

Kurban Bayramı dolayısıyla denetimlerini artıran Çankaya Belediyesi zabıtası, özellikle gıda ürünleri satışı yapan fırın, pastane ve tatlıcılarda kontrollerini yoğunlaştırdı.

15 Temmuz 2021 Perşembe 13:33
ÇANKAYA'DA BAYRAM ÖNCESİ GIDA DENETİMİ

Yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla denetimlerini artıran Çankaya Belediyesi zabıtası özellikle gıda ürünleri satışı yapan işyerleri ile fırın, pastane ve tatlıcılarda kontrollerini sürdürüyor.   

Yıl boyunca yapılan düzenli kontrollerini her bayram öncesi artırarak sürdüren Çankaya Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı mesaisini yoğunlaştırdı. Pandeminin ardından yaşanan normalleşme süreciyle birlikte tüm işletmelerin açılmasıyla halk sağlığına zarar verebilecek unsurların ortadan kaldırılması için yapılan denetimlerde, ürünlerin imalatından kullanılan malzemelerin kalitesine, son kullanma tarihlerinden fiyat etiketlerine kadar birçok konuya dikkat ediliyor. 

Hijyen kurallarının ön planda tutulduğu denetimler, özellikle bayramlarda çokça tüketilen unlu mamul ve tatlı satışı yapan ticarethanelerde daha yoğun gerçekleştiriliyor.   

Son Güncelleme: 15.07.2021 13:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15