Çankaya'da Bir Ayda 600 Nikah

Normalleşme adımlarının hayata geçmesiyle beraber yuva kurmak isteyen çiftler de Çankaya Belediyesi'nin nikah salonlarını doldurmaya başladı. Çankaya Belediyesi, 17 Mayıs - 17 Haziran tarihleri arasında tam 600 çiftin mutluluğunu paylaştı.

18 Haziran 2021 Cuma 12:11
Çankaya'da Bir Ayda 600 Nikah

Kademeli normalleşme döneminin başlamasıyla birlikte hayatlarını birleştirmek isteyen çiftler, Çankaya Belediyesi'nin nikah salonlarına akın etti.

Hem Vedat Dalokay hem de Zübeyde Hanım Sosyal Tesisi nikah salonları evlenmek isteyen çiftlerle dolup taşarken, Çankaya Belediyesi 17-31 Mayıs haftasında 204 çiftin mutluluğunu paylaştı. Yemekli nikahların ve düğünlerin yeniden başladığı Haziran ayı itibariyle ise evlenmek isteyen Çankayalıların sayısı daha da arttı.

Çankaya Belediyesinin nikah salonlarında Haziran'ın ilk 17 gününde 392 nikah kıyıldı. Özellikle hafta sonlarına ilgi artarken; Çankaya Belediyesi, kısıtlamalar sonrasındaki ilk ayını, günde 20 nikah ortalamasıyla tamamladı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15