ÇANKAYA'DA ÇOCUKLARA SÜT DAĞITIMI

Sosyal Belediyecilik anlayışının örneklerini hizmetleriyle gösteren Çankaya Belediyesi, 12 yaş altı çocuklar için süt dağıtımını sürdürüyor. Belediye, 82 mahallede belirlenen ihtiyaç sahibi 3000 aileye muhtarlıklar aracılığı ile süt dağıtımı yapıyor.

28 Haziran 2021 Pazartesi 14:32
ÇANKAYA'DA ÇOCUKLARA SÜT DAĞITIMI

 

Korona virüs salgını nedeniyle zor günler geçiren ilçe sakinlerine yardım elini uzatan ve ihtiyaçlarını karşılayan Çankaya Belediyesi, 12 yaş altı çocuklara süt yardımında bulunuyor. Çankaya Belediyesi, belediyeden sosyal yardım alan vatandaşlar ile talepte bulunan ihtiyaç sahiplerinden belirlediği 3000 haneye daha muhtarlıklar aracılığı ile süt dağıtıyor. Belediye pandemi boyunca toplam 5.232 haneye süt yardımında bulunmuş olacak. Süt yardımı yılsonuna kadar devam edecek.  

ÇOCUKLAR SAĞLIKLA BÜYÜSÜN 

Çankaya Belediyesi olarak hiçbir vatandaşın kendisini yalnız hissetmeyeceği anlayışı ile hareket ettiklerini belirten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Pandemi süreciyle birlikte ekonomik sıkıntıya düşen çok sayıda aileye imkanlarımız ölçüsünde gıda kolisi ve temizlik malzemesi desteğinde bulunduk. Bu süreçte vatandaşlarımızın çocuklarını da düşünerek süt dağıtımına başladık. Çocuklarımızın sağlıklı gelişimi için gerekli olan süt ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Şu an için 82 mahalle muhtarlığımız aracılığıyla yaptığımız süt dağıtımında 3000 aileye destek oluyoruz” diye konuştu. 

Bu e-posta mesajı kişisel olup, içeriğinden mesajı atan kullanıcı doğrudan sorumludur. Bu mesajın içeriği ve/veya ekleri hiçbir şekilde izinsiz kullanılamaz, saklanamaz ve/veya kopyalanamaz. Mesaj yanlışlıkla size gönderilmişse ya da mesajın muhatabının siz olmadığını düşünüyorsanız, lütfen tüm ekleriyle birlikte siliniz ve göndereni uyarınız.

This is a personal e-mail message the user of which is directly responsible for the content of the message. Under no circumstances the content and/or annexes of the message can be used, hold and/or reproduced without permission. If the message has been sent to you by mistake or if you think you are not the intended recipient, please with all the annexes, delete the message and notify the sender.

Son Güncelleme: 28.06.2021 15:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15