ÇANKAYA'DAN MUHTARLARA YENİ YIL HEDİYESİ

Çankaya Belediyesi, 123 mahalle muhtarını tek tek ziyaret ederek hem yeni yıllarını kutladı hem de içinde takvim, ajanda, Nutuk, Atatürk'ün Ankarası kitapları ile hijyen kitleri bulunan yılbaşı hediyeleri sundu.

29 Aralık 2020 Salı 13:54
ÇANKAYA'DAN MUHTARLARA YENİ YIL HEDİYESİ


Çankaya Belediyesi yeni yılda muhtarlarını unutmadı. Çankaya Belediyesi ekipleri, Başkan Alper Taşdelen’in talimatıyla, Çankaya'da görev yapan 123 mahalle muhtarını  ziyaret ediyor. Her muhtara özel olarak hazırlanan ve içinde Nutuk, Atatürk'ün Ankarası kitapları, yeni yıl takvim ve ajandası ile maske ve dezenfektandan oluşan hijyen kiti bulunan paketler hediye ediliyor.
 


"UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ"
Göreve geldiği ilk günden itibaren sık sık muhtarlarla bir araya gelen, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Bu yıl pandemi nedeniyle muhtarlarımızla da bir araya gelemiyoruz. Çankaya'nın gücüne güç katan muhtarlarımızın yeni yılının aydınlık ve umut dolu bir yıl olmasını diliyorum. Temennim bu zorunlu kapalı dönemi bir an evvel sağlıkla atlatıp, 2021 yılında da muhtarlarımızla yine bir arada ve uyum içinde halkımız için çalışmaya devam edelim” diye konuştu. 

Son Güncelleme: 29.12.2020 14:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15