Çetin DABB başkanlığına seçildi

Çetin DABB başkanlığına seçildi

21 Nisan 2016 Perşembe 17:45
Çetin DABB başkanlığına seçildi

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) başkanlık seçimine, tek aday olarak giren Soner Çetin, oylamaya katılan 32 meclis üyesinin oyunu alarak, oybirliği ile ikinci kez Birlik Başkanı seçildi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) Başkanlığı’na yeniden seçildi. Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği Meclis Salonu'nda yapılan seçime, üye belediyelerin başkanları ve meclis üyeleri katıldı. Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği’nin çalışmaları hakkında bilgi veren DABB Başkanı Soner Çetin, meclis üyeleri için eğitim seminerleri, yurtiçi ve yurtdışı geziler düzenlendiğini anlattı. Eğitim seminerlerine yoğun katılım nedeniyle teşekkür eden Başkan Çetin, “Birlik olarak, Türkiye’nin ilk Avrupa Birliği hibe projesini kazandırdık. Bir milyon lira civarındaki hibe projemizi hayata geçirerek, ülkenin en büyük sorunu olan işsizliğe bir nebze de olsa katkıda bulunacağız. Birliğimiz, buna benzer proje çalışmalarını sürdürüyor. Sizlerden gelen talepler ve birliğimizin bütçesi doğrultusunda, yeni seminer ve geziler düzenleyeceğiz. Yurtdışı gezilerine katılamayan birlik üyelerimizin de farklı ülkelerde yapılan yerel hizmetleri incelemesini sağlayacağız” dedi. Başkan Çetin’in konuşmasının ardından seçime geçildi. 32 üyenin oy kullandığı seçimlerde, tüm oylamalarda sonuçlar oybirliği ile alındı. Oylama sonucunda, Başkanlığa Soner Çetin, Meclis 1. Başkanvekilliğine M. Fazıl Türk, Meclis 2. Başkanvekilliğine Neşet Tarhan, Asil Meclis Katip Üyeliklerine Şenol Çavuş ve Ülfiye Özcan, Yedek Meclis Katip Üyeliklerine Gülten Baydemir ile Mümtaz Uysal. Plan Bütçe Komisyonu üyeliklerine, Kadir Karakuş, Mümtaz Uysal, Ülfiye Özcan, Şenol Çavuş, Saim İnce. Encümen üyeliklerine, Soner Çetin, Yüksel Mutlu, Şenol Çavuş, Ümran Temur, Gülten Baydemir, Cuma Özbek, Ülfiye Özcan seçildi. (ANKA)

Son Güncelleme: 26.04.2016 20:46
Anahtar Kelimeler:
Soner Çetin DABB
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15