CHP'li Öztunç ve Ali Mahzuni'den Başkan Aksoy'a ziyaret

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç ve Ali Mahzuni, Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy'u ziyaret etti.

17 Mayıs 2019 Cuma 12:00
CHP'li Öztunç ve Ali Mahzuni'den Başkan Aksoy'a ziyaret

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, ünlü halk ozanı Mahzuni Şerif'in oğlu Ali Mahzuni ile beraber Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy'a makamında ziyarette bulundu.

Öztunç ve Mahzuni'ye ziyaretleri için teşekkür eden Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, "CHP Kahramanmaraş Milletvekilimiz Sayın Ali Öztunç ve Aşık Mahzuni Şerif'in oğlu Ali Mahzuni Belediyemizi ziyarete geldiler. Kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Öztunç ise kişisel sosyal medya hesabından ziyaret fotoğraflarını paylaştı ve "Menemen belediye başkanımız @SerdarAksoyCHP ziyaret ederek başarılar diledik. Çok sayıda Kahramanmaraşlı hemserimin yaşadığı Menemen'de Serdar Başkanın güzel çalışmalar yapacağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 17.05.2019 12:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15