Çukurova'da koli koli mutluluk

Gülen Yüzler Semt Kreşleri öğrencileriyle Lösev’i buluşturan Çukurova Belediyesi’nin Tesisler Müdürlüğü, “Koli Koli Mutluluk” Projesiyle, yüzlerce aileye kuru gıda yardımı yapıyor.

23 Mart 2022 Çarşamba 12:57
Çukurova'da koli koli mutluluk

Gülen Yüzler Semt Kreşleri öğrencileriyle Lösev’i buluşturan Çukurova Belediyesi’nin Tesisler Müdürlüğü, “Koli Koli Mutluluk” Projesiyle, yüzlerce aileye kuru gıda yardımı yapıyor.

Kanser tedavisi gören ve desteğe ihtiyacı olan ailelerin yardımına koşan Çukurova Belediyesi, yeni bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi. Tesisler Müdürlüğü’ne bağlı 8 semt kreşinde eğitim alan çocukların aileleriyle, LÖSEV’in Adana Şubesi’ni buluşturan Çukurova Belediyesi, yardımlaşma kampanyasıyla yüzlerce ailenin mutluluk kaynağı oldu.

Gülen Yüzler Semt Kreşlerinde, “Koli Koli Mutluluk Projesi” adıyla, ailelerin hazırladığı yüzlerce kuru gıda paketi kreşlerde toplanıyor. Daha sonra proje kapsamında LÖSEV’in Adana Şubesi ile temasa geçilerek, Tesisler Müdürlüğü’nce hazırlanan yardım kolileri, kanser tedavisi olan ve desteğe ihtiyaç duyan ailelere iletilmek üzere vakıf yetkililerine veriliyor. 

Huzurevleri Gülen Yüzler Semt Kreşinde toplanan yardım kolilerini teslim alan LÖSEV Adana Halkla İlişkiler Sorumlusu Buğse Çakan, Belediye Başkanı Soner Çetin’e ve Tesisler Müdürlüğü’ne bağlı kreşlerde eğitim alan çocukların ailelerine teşekkür etti. Çakan, Ramazan ayı öncesi, kanserle savaş veren ailelerin yüreklerini biraz olsun ısıtan bu yardım kolilerinin, toplum dayanışmasına çok güzel bir örnek olduğunu vurguladı.

BAŞKAN SONER ÇETİN: "HAYAT PAYLAŞTIKÇA GÜZELLEŞİR"

"Koli Koli Mutluluk Projesi" ile gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştıklarını söyleyen Başkan Soner Çetin, “Sosyal belediyecilik anlayışına sahip bir kurum olarak vatandaşlarımızın her türlü sorununda yanında olmak zorundayız. Ramazan öncesi kanserle savaş veren ailelere bir nebze olsun destek olmak istedik. Onlara elimizden geldiğince yardım elini uzatmaya çalışıyoruz” diyerek,  bu uygulamada sadece köprü görevini yürüttüklerini vurguladı.

Başkan Soner Çetin, yardım kolilerini gönderen Çukurovalılar'a teker teker teşekkür ettiğini söyledi. Her fırsatta yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlara el uzatmaya çalıştıklarını belirten Soner Çetin, belediyenin “Hayır Çarşısı” projesiyle binlerce vatandaşa yıllardır ulaştıklarını, bu tür sosyal sorumluluk projelerine her zaman destek olacaklarını dile getirdi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15