Çukurova’da 14 Şubat klasiği

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin son yıllarda geleneksel hale getirdiği 14 Şubatta Güzelyalı Kadın Sohbet ve Dayanışma Evi ziyaretini yine gerçekleştirdi. Pastacılık eğitimi alan kursiyerleri ziyaret eden Başkan Soner Çetin, “Kadınlarımız başımızın tacı” ifadesini kullandı.

15 Şubat 2022 Salı 11:27
Çukurova’da 14 Şubat klasiği

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Güzelyalı Kadın Sohbet ve Dayanışma Evini ziyaret ederek burada pastacılık kursuna devam eden kursiyerlerle sohbet etti.

Her yıl 14 Şubatta yaptığı ziyareti tekrarlayan Başkan Soner Çetin, kendisini karşılayan kursiyerlere tek tek çiçek verdi. Başkan Soner Çetin, kursiyer ve eğitmenlerle bir süre sohbet ederek, onların kendi elleriyle yaptığı pasta ve tatlılardan tattı.

“Kadınlarımız bizim başımızın tacıdır” ifadesini kullanan Başkan Soner Çetin, “Bu tesislerimizin aynı zamanda kadınlarımızın meslek öğrendiği yerler haline gelmesinden dolayı mutluluk duyuyorum. Emeği geçen personelimize ve eğitmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Kadınlarımızın kadın sohbet ve dayanışma evlerine devam edip hem sosyalleşmeleri hem de açtığımız kurslarda meslek sahibi olmalarını çok önemsiyorum” dedi.

Kursiyerler de böyle bir imkan sağladıkları için Başkan Soner Çetin’e teşekkür ettiler. Başkan Soner Çetin’i 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde de beklediklerini ifade eden kursiyerler, belediye tesislerinde kendilerine sağlanan olanakların memnuniyet verici olduğunu belirttiler.

Çukurova Belediyesi Tesisler Müdürü Tahsin Akış da Başkan Soner Çetin’in son 3 yıldır 14 Şubatta Güzelyalı Sohbet ve Dayanışma Evini ziyaret ettiğine dikkat çekerek, “Bu durum artık geleneksel hale geldi” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 15.02.2022 12:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15