Çukurova’nın 2022 bütçesi 340 milyon TL

Çukurova Belediyesi’nin 2022 yılı tahmini bütçesi Belediye Meclisi’nde kabul edildi. Başkan Soner Çetin, meclis üyelerinin 1 ay boyunca yoğun bir çalışma içinde olduklarını belirterek, “Emekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum. Çukurova’ya hayırlı olsun” dedi. 2022 yılı tahmini bütçesi 340 milyon TL olarak kabul edildi.

02 Kasım 2021 Salı 13:25
Çukurova’nın 2022 bütçesi 340 milyon TL

Çukurova Belediyesi’nin 2022 yılı tahmini bütçesi 340 milyon TL olarak belediye meclisinde kabul edildi.

Başkan Soner Çetin, tüm meclis üyelerine teşekkür ederek, bütçenin Çukurova için hayırlı olmasını diledi.

Meclis üyelerinin bir ay boyunca yoğun bir çalışma temposu içinde olduklarını kaydeden Başkan Soner Çetin, “Bu süre içerisinde yoğun emek verdiniz, çok yoruldunuz. Bütçe 340 milyon TL olarak kabul edildi. Diliyorum ki gelecek yıllarda bütçemiz daha fazla olur. Bizler de belediye yönetimi olarak elimizdeki bütçeyi en akılcı şekilde kullanarak Çukurovalı hemşehrilerimize en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olacağız” dedi.

Başkan Soner Çetin’in konuşmasının ardından meclis gündemindeki maddeler görüşüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15