Ordu'da bir mahalle Covid-19 karantinasına alındı

Ordu’nun Akkuş İlçesi’nde Damyeri Mahallesi, koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında karantinaya alındı.

06 Temmuz 2021 Salı 19:08
Ordu'da bir mahalle Covid-19 karantinasına alındı

Ordu’nun Akkuş İlçesi’nde Damyeri Mahallesi, koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında karantinaya alındı.

Ordu Valiliği’nden yapılan açıklamada; Vali Tuncay Sonel başkanlığında toplanan İl Hıfzıssıhha Kurulu’nda yeni kararlar alındığı bildirildi.

Akkuş’taki Damyeri Mahallesi'nde yeni vakalar ve temaslıların tespit edildiğinin aktarıldığı açıklamada, salgınının kontrol altına alınması amacıyla mahallede karantina uygulaması başlatıldığı bildirildi.

Valilik açıklamasında, kararlara uymayanlar hakkında adli ve idari işlem başlatılacağı kaydedildi.

Son Güncelleme: 06.07.2021 19:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.