Park Çukurova’dan fidanlar vatandaştan

Çukurova Belediyesi’nin Yüzüncüyıl Mahallesi’ne yaptığı parkın fidanlarını çevrede oturanlar vatandaşlar dikti. Seçim öncesi mahalleye park sözü veren Başkan Soner Çetin bu sözünü yerine getirdi. “Buraya park yaparsanız fidanları biz dikeceğiz” diyen vatandaşlar da hep birlikte parkı ağaçlandırdı.

25 Şubat 2021 Perşembe 11:01
Park Çukurova’dan fidanlar vatandaştan

Çukurova’nın Yüzüncüyıl Mahallesi yeni bir parka daha kavuştu. Eski Göçmen Evleri civarına yapılan parkın fidanları çevrede oturan vatandaşlar tarafından dikildi. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de vatandaşlarla birlikte fidan dikti.
Başkan Soner Çetin 2019 seçimleri öncesi seçim çalışmaları için çevredeki vatandaşlarla toplantı yaptı ve onların beklentilerini dinledi. Vatandaşlar Başkan Soner Çetin’den park yapılmasını istediler. Başkan Çetin de hemen seçim sonrası park yapımına başlanacağı sözünü verdi. Vatandaşlar da “Siz park yaparsanız fidanları da biz dikeceğiz” dediler.


SEÇİM ÖNCESİ SÖZ VERMİŞTİ
Park Bahçeler Müdürlüğü park çalışmalarında geçtiğimiz günlerde son aşamaya geldi. Oturma grupları ve çocuklar için oyun aletleri yerleştirilen parkta yeşillendirme çalışmalarına geçildi. Parka fidanları vatandaşlar seçim öncesi söyledikleri gibi kendileri dikmek istediklerini söylediler. Fidan dikim çalışmalarına vatandaşlarla birlikte Başkan Soner Çetin de katıldı. Vatandaşlar Başkan Soner Çetin’in verdiği sözleri tutan bir siyasetçi olduğunu belirterek, parka kavuşmuş olmanın mutluluğunu dile getirdiler ve teşekkür ettiler.


YÜZÜNCÜ YILA 26’NCI PARK
Vatandaşlarla sohbet eden ve çocuklarla parkta oynayan Başkan Soner Çetin, “Seçim öncesi hemşehrilerime buraya park yapacağım sözünü vermiştim. Bir sözümüzü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Çukurova’mıza ve Adana’mıza hayırlı olsun” dedi.
Başkan Soner Çetin, Yüzüncüyıl Mahallesi’nde yeni açılan parkla birlikte park sayısının 26’ya yükseldiğini belirterek, planda yeşil alan olarak görülen her yere park yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Son Güncelleme: 25.02.2021 11:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15