Seyhan Belediyespor ışık saçtı

Süper Amatör Küme Futbol Ligi’nde mücadele eden Seyhan Belediyespor Pazar günü Muharrem Gülergin Stadı’nda karşılaştığı gurubun güçlü takımları’ndan Hadırlıgücü’nü, Oğuz Gencer ve Can’ın attığı goller ile 2-1 yenerek önemli bir galibiyetin altına imza attı ve zirve yarışındaki iddiasını devam ettirdi.

02 Aralık 2019 Pazartesi 11:48
Seyhan Belediyespor ışık saçtı

KINALI:KAZANMAK ZORUNDAYDIK

Ülkügücü beraberliği sonrasında Seyhangücü deplasmanında alınan 1-0 yenilgi sonrasında zirve yarışında kan kaybına uğradıklarını belirten Seyhan Belediyespor Antrenörü Fuad Kınalı, “Hadırlıgücü karşılaşması dönüm noktası idi. Mutlak kazanmamız gerekiyordu. İyi bir oyun sergileyerek 3 puana uzanıp moral bulduk. Futbolcularımı kutluyorum. Bu maçı unutup hafta sonunda İncirlikspor ile oynayacağımız müsabakaya odaklanacağız” dedi.

TİYATRO İZLEDİLER

Seyhan Belediyespor Kulüp yönetimi, teknik heyet ve futbolcu kadrosu hafta içerisinde Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde tiyatro izledi. Seyhan Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncularının sahnelediği, “Köpek, Kadın, Erkek” oyununu son derece keyifle izlediklerini belirten Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı ve Seyhan Belediyespor Kulüp Başkanı Selçuk Özkök, “ Teknik heyet ve futbolcularımız ile hoşca bir vakit geçirdik ” dedi.

Son Güncelleme: 02.12.2019 13:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15