TÜRKİYE’NİN DOĞAL DEĞERLERİ AÇIK HAVA FOTOĞRAF SERGİSİ

Türkiye’nin Doğal Değerleri Fotoğraf Sergisi İsmet İnönü Parkı’nda Başkentlilerle buluştu.

14 Ekim 2020 Çarşamba 15:45
TÜRKİYE’NİN DOĞAL DEĞERLERİ AÇIK HAVA FOTOĞRAF SERGİSİ

Çankaya Belediyesi, eş zamanlı olarak Çankaya ve Hollanda’nın Tillburg kentinde açılan Türkiye’nin Doğal Değerleri Fotoğraf Sergisi’ne ev sahipliği yapıyor.

Doğa ve Şehirler projesi kapsamında 10 farklı konuda 22 fotoğraf sanatçısının 54 fotoğrafından oluşan sergi, Park ve Rekreasyon Alanları Uygulamasında “Plant Ödülü” alan Çankaya Belediyesi İsmet İnönü Parkı’nda açıldı.  

Fotoğraf sanatçıları Aykut İnce, Uğur Zeydanlı, Barbaros Demirci, Alp Can, Cem Orkun Kıraç, Ahmet Yay, Murat Doğan, Gazanfer Demirer, Kübra Ceviz Sanalan, Yıldıray Lise, Ahmet Karataş, Ömer Kıraç, Melih Özbek, Cengiz Tapan, Cenk Polat, Cavit Bilen, Emin Yoğurtçuoğlu, Mehmet Gürbüz, Burak Doğansoysal, Süleyman Ekşioğlu, Ahmet Baytaş, Vedat Atasoy’un Türkiye’nin ormanları, denizleri ve kıyıları, dağları ve mağaraları, bozkırları, sulak alanları, bitkileri, kuşları, memeli hayvanları, kelebekleri, şehir ve doğa konularında yaptıkları çalışmalar parkı ziyadret edenler tarafından beğeniyle karşılandı.

Tilburg ve Çankaya’da eş zamanlı olarak gerçekleştirilen, Türkiye’nin doğal değerlerini yansıtan farklı habitatlar ve türler özelinde hazırlanan sergi İsmet İnönü Parkı yürüyüş yolunda 28 Ekim’e dek ziyaret edilebilecek. Sergi aynı zamanda https://www.dogavesehirler.org/sergiler/tum-sergiler sayfasından da izlenebilir.

Son Güncelleme: 14.10.2020 16:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15