AUZEF Bütünleme Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı AUZEF Bahar Dönemi bütünleme sınavları 8-9-10 Temmuz 2023 tarihlerinde gerçekleşti. AUZEF sınav sonuçları sorgulama ekranı için gözler İstanbul Üniversitesi'nden yapılacak açıklamaya çevrildi. Bütünleme (Telafi) Sınavlarında her bir ders için öğrencilere 20 adet çoktan seçmeli soru yöneltildi. https://esinav.istanbul.edu.tr/ adresinden yapılan sınav sonrası İstanbul Üniversitesi değerlendirme işlemine başladı. Peki, AUZEF bütünleme sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, açıklandı mı?

11 Temmuz 2023 Salı 12:32
AUZEF Bütünleme Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

15 TEMMUZ'DA AÇIKLANMASI BEKLENİYOR

İstanbul Üniversitesi 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı bütünleme sınavı sonuçları için geri sayım sona erdi. Çevrim içi (online) gerçekleşen AUZEF bütünleme sınavları 10 Temmuz'da sona erdi. Sınav sonrası tüm dikkatler AUZEF sınav sonuç ekranına çevrildi. Sınav sonuçlarının 15 Temmuz 2023 Cumartesi günü  erişime açılacağı tahmin ediliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.