Galatasaray evinde puan bıraktı

Gelecek hafta Beşiktaş derbisine çıkmadan Fenerbahçe ile aynı tutmak ya da açmak için Karagümrük karşısına çıkan lider Galatasaray, ilk yarıda 3-1 geriye düştüğü maçta sahadan 1 puanla ayrıldı: 3-3.

23 Nisan 2023 Pazar 21:11
Galatasaray evinde puan bıraktı

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Galatasaray ile Karagümrük karşı karşıya geldi. NEF Stadı’nda oynanan mücadele izleyenlere keyif verirken 5’i ilk yarıda olmak üzere toplam 6 gol atıldı. Lider Galatasaray, taraftarın önünde Karagümrük maçında 2 puan kaybetti. Sarı-kırmızılı takım haftayı 70 puanla liderlik koltuğunda kapatırken, Karagümrük de 41 puanla 9. sırada yer aldı.

Lider Galatasaray maça fırtına gibi başlayıp 3. dakikada Kerem ile öne geçti. 18’de eski Galatasaraylı Diagne skora dengeyi getirdi. 26 ve 30. dakikalarda Karagümrük’ün yıldızı Borini’nin attığı gollerle Nef Stadı buz kesti: 1-3. 45+1’de Oliveira’nın attığı penaltı golüyle Galatasaray ikinci yarıya moralli çıktı. Oyuna 60’da Zaniolo’nun yerine giren Icardi, 68. dakikada panenka penaltısında topu kaleci Batuhan’a teslim etti. Sarı-kırmızılı takımın aradığı gol 80. dakikada Boey ile geldi: 3-3.

Galatasaray tribünleri maçın sonuna eklenen 7 dakikaya isyan ederken, duraklamalarda iki takım da skoru değiştiremedi.

Gelecek hafta Karagümrük, 29 Nisan Cumartesi günü saat 16.00’da Antalyaspor’u konuk edecek. Galatasaray ise 30 Nisan Pazar günü 19.00’da Beşiktaş ile deplasmanda derbi maçına çıkacak.

Son Güncelleme: 23.04.2023 21:17
Anahtar Kelimeler:
GalatasarayBeşiktaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15