Kübra Par: "BİP indirsek devlet her mesajımıza rahatlıkla erişir paranoyasına kapılıyorum"

HaberTürk gazetesi yazarı Kübra Par, "Whatsapp’ı siliyoruz' kampanyalarına aşırı derecede maruz kaldıkça bu işte bir bit yeniği var mıdır diye düşünmeden edemiyorum. Rusların Telegram’ına güven olur mu diye şüphe ediyorum. BİP indirsek devlet her mesajımıza rahatlıkla erişir paranoyasına kapılıyorum. Signal konusunda kararsızlık yaşıyorum."Dedi.

11 Ocak 2021 Pazartesi 13:25
Kübra Par: "BİP indirsek devlet her mesajımıza rahatlıkla erişir paranoyasına kapılıyorum"

HaberTürk gazetesi yazarı Kübra Par, "Whatsapp’ı siliyoruz' kampanyalarına aşırı derecede maruz kaldıkça bu işte bir bit yeniği var mıdır diye düşünmeden edemiyorum. Rusların Telegram’ına güven olur mu diye şüphe ediyorum. BİP indirsek devlet her mesajımıza rahatlıkla erişir paranoyasına kapılıyorum. Signal konusunda kararsızlık yaşıyorum." düşüncesini dile getirdi.

Par yazısında, "Çinlilerin Wechat’ini kullansam yazışacak kimseyi bulamam diye korkuyorum. 'E hani en güvenlisi Apple iMessage’dı?' diye mırıldanıyorum. 'Akıllı telefonu atıp dumanla haberleşelim' gibi bayat espriler yapanlara sinir oluyorum 'Bak Twitter koskoca ABD Başkanı'nın hesabını kapattı, devletler değil şirketler yönetiyor dünyayı' gibi beylik laflar edenlere de 'Günaydın' diyorum." ifadesini kullandı. 

Son Güncelleme: 11.01.2021 13:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15