Şahan Gökbakar'dan Sibel Ünli paylaşımı!

"Bu ülkenin önce çocuklarının karnını doyurması lazım"

06 Ocak 2020 Pazartesi 11:51
Şahan Gökbakar'dan Sibel Ünli paylaşımı!

Komedyen oyuncu Şahan Gökbakar, yaşamına son veren İstanbul Üniversitesi öğrencisi Sibel Ünli'nin ardından bir paylaşım yaptı. Ünli'nin "Yemekhane kartımda para kalmamış, sadece bir liram var" paylaşımını hatırlatan Gökbakar şunları söyledi: "Çok üzgünüm Sibel.Seni doyuramadı, okutamadı ve yaşatamadı bu devlet"

Üniversite öğrencisi Ünli'nin yaşamına son vermesinin ardından Gökbakar, Instagram hesabından bir paylaşımda bulundu. Paylaşımda şu ifadeler yer aldı: 1 lirası vardı yemek kartında, bir de bu sebepten yaşamaya değer bulmadığı bir hayatı. Yemek yemesi gerekmesin diye hayatından vazgeçti. Uzaklarda değil! İstanbul'da. Halbuki ne güzel bir havalimanı vardı, inci gibi köprüleri vardı, gökdelenler yapılıyordu, belki kanal bile açılacaktı ama Sibel yaşamaya değer bulmadı. 1 lirası vardı çünkü yemek kartında. Pardon 1 lira 45 kuruş. Çok üzgünüm Sibel. Seni doyuramadı, okutamadı ve yaşatamadı bu devlet. Nur içinde yat. Öğrencilerin aç, genç insanlarının bolcası işsiz ve en önemlisi birçoğunun da umutsuz olduğu bir ülke olduk. Herşeyi bırakıp bunlarla uğraşmak lazım. Bu ülkenin önce çocuklarının karnını doyurması lazım. Çünkü hepsinin yaşamaya değer hayatları var." 

Son Güncelleme: 06.01.2020 12:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15