Furkan Kızılay, annesini korkuttuğu anları paylaştı: "Böyle zenginliğin içine..."

'Çocuklar Duymasın' dizisinde 'Havuç' karakteri ile ünlenen Furkan Kızılay Survivor'a katılmasıyla da dikkat çekmişti. Furkan Kızılay son olarak Ferrari'ye annesini bindirdiği anları paylaşarak gündem oldu.

18 Nisan 2023 Salı 09:16
Furkan Kızılay, annesini korkuttuğu anları paylaştı: "Böyle zenginliğin içine..."

'Çocuklar Duymasın' dizisinde 'Havuç' karakteri ile daha çocukken ünlenen Furkan Kızılay Survivor'a giderek oradaki performansıyla da adından söz ettirmişti. Geçtiğimiz günlerde Kızılay hızdan korkan annesini Ferrari'ye bindirdi.

Caddeye çıkınca gerilen anne Mine Kızılay zor anlar yaşadı. Her saniye korkusu artan Mine Kızılay oğluna kızmaya başladı.

İNMEK İSTEDİ

"Ay sütte çok vermedim ama haram zıkkım olsun" diyerek izleyenleri güldüren anne Kızılay oğlunun arabayı sürdüğü sıralarda inmek de istedi.

Aracın içinde "İmdat" diye bağıran Furkan Kızılay'ın annesi sonunda elleri titreyerek araçtan indi. "İmdat kurtar beni" diyerek bağıran Mine Kızılay oğlunun yüzüne tükürerek araçtan indi ve "Böyle zenginliğin içine..." diyerek de isyan etti ve küfürler savurdu.

hff

Son Güncelleme: 24.04.2023 10:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.