Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrolü paylaştığı Yargı dizisinde internete özel sevişme sahnesi yayınlandı

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrolü paylaştığı Yargı'da 51. bölümde öpüşme sahnesi dikkat çekti. Ilgaz ve Ceylin'in sevişme sahnesi TV'de yayınlanmazken internete özel olarak yayınlandı.

24 Ocak 2023 Salı 09:09
Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrolü paylaştığı Yargı dizisinde internete özel sevişme sahnesi yayınlandı

Yargı 51. bölümü sosyal medyayı salladı. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrolü paylaştığı dizinin son bölümünde Ceylin ve Ilgaz aralarındaki çekime karşı koyamadı.

Dizinin ilk günden beri büyük beğeni toplayan ikilisi son bölümde öpüşme sahnesiyle gündeme geldi. Ceylin'in ofisine giden Ilgaz ve Ceylin'in sevişme sahnesi ise televizyonda yayınlanmadı.

1

Televizyonda yayınlanmayan sevişmesi sahnesi internete özel servis edildi.

3

Ceylin ve Ilgaz'in ateşli sahneleri sosyal medyayı da salladı. İkilinin o sahnesine "Efsane partnerler", "Ne yapsalar yakışıyor", "Sevişme sahnesi dediğin böyle olur" yorumları yapıldı.

4

Son Güncelleme: 24.01.2023 11:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15