Kerem Bürsin: Artık cinsiyetçi şakalara gülmüyorum

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, HeForShe hareketine destek verdi. Bürsin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Artık cinsiyetçi şakalara gülmüyorum ve tepki gösteriyorum" ifadelerini kullandı.

17 Kasım 2021 Çarşamba 14:03
Kerem Bürsin: Artık cinsiyetçi şakalara gülmüyorum

Sen Çal Kapımı dizisindeki rol arkadaşı Hande Erçel ile aşk yaşayan Kerem Bürsin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Bürsin, toplumsal cinsiyet eşitliği için başlatılan HeForShe hareketine destek verdi.

k1

Ünlü oyuncu Instagram'dan yaptığı paylaşımda "Artık cinsiyetçi şakalara gülmüyorum ve tepki gösteriyorum" ifadelerini kullandı.

k2

HEFORSHE NEDİR?

HeForShe, Birleşmiş Milletler Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Kadının Güçlendirilmesi Birimi tarafından 2014'te, cinsiyet eşitliğinin yaygın hâle getirilmesi için başlatılan dayanışma hareketidir. Toplumsal cinsiyet eşitsizliğini sosyo-ekonomik ve politik bir sorun olarak tanımlanması düşüncesine dayanmaktadır.

Son Güncelleme: 17.11.2021 14:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15