Şevval Sam Sezon Arasında Bombayı Patlattı

Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Ender karakteriyle başta hayranları olmak üzere herkesi şaşırtan Şevval Sam, oyuncu kimliğinin yanı sıra şarkıcılığıyla da ön planda olan isimlerden. Yasak Elma dizisi sezon arası verince Şevval Sam hayranlarına sürpriz yaptı.

15 Mayıs 2021 Cumartesi 09:41
Şevval Sam Sezon Arasında Bombayı Patlattı

Şevval Sam, 4 sezondur Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Ender karakteriyle herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Yasak Elma 5. sezonuyla da yoluna devam edecek. Şevval Sam, dizi sezon arası verince hayranlarına güzel bir sürpriz yaptı.

Bir süredir Yasak Elma’nın çekimleri ile birlikte albüm çalışmasını da devam ettiriyordu Şevval Sam. Mayıs ayından önce albümü çıkarmak istediğini de daha önce söylemişti. Şevval Sam’ın sevenlerine bir başka sürprizi ise yeni albümünden yayınlanan 4 şarkısıydı.

sevvalsam-album

ŞEVVAL SAM’DAN KARADENİZ ŞARKILARI

Şevval Sam, dinleyicilerinin uzun süredir yoğunlukla Karadeniz şarkıları istediğini ve gelen bu istekler üzerine de Karadeniz şarkılarını yeniden seslendirdiğini anlattı geçtiğimiz gün Istagram’daki canlı yayınında.

sevvalsam-3

Dinleyenlerin büyük beğenisini kazanan 4 şarkı, Youtube üzerinden yayınlandı. Kalan Müzik imzalı albümün 4 şarkısı, şimdiden büyük beğeni aldı.

Son Güncelleme: 17.05.2021 10:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15