Türkiye Kick Boks Şampiyonu Yılmaz Morgül'ün attığı kalpli mesajları ifşa etti

Türkiye Kick Boks Şampiyonu Serdar Beyhatun, şarkıcı Yılmaz Morgül'ün sosyal medyadan attığı özel kalpli mesajları ifşa etti.

15 Ağustos 2019 Perşembe 16:24
Türkiye Kick Boks Şampiyonu Yılmaz Morgül'ün attığı kalpli mesajları ifşa etti

Survivor'a katıldıktan sonra popülerliği artan ünlü şarkıcı Yılmaz Morgül, sosyal medya hesabı Instagram'dan Türkiye Kick Boks Şampiyonu Serdar Beyhatun'a kalpli özel mesajlar atınca milli sporcu bu ifşa etti.

Milli sporcu kendisine kalp gönderen Morgül'e şaşırdığını belli edince, Yılmaz Morgül, "Neden ben insan değil miyim etkilenemez miyim beğenemez miyim birini. Tamam bu suçsa seni beğenmek sana his olarak yakın bulmak özür dilerim. İlk kez birisine yazmak istemiştim bir daha yazmam çok üzüldüm" şeklinde sitemde bulundu.

Serdar Beyhatun, Yılmaz Morgül'ün mesajlarını Instagram hesabından "Bu ne şimdi" notuyla paylaştı.

Beyhatun'a mesaj atan hesabın gerçek olup olmadığı ise henüz bilinmezken Yılmaz Morgül'ün attığı düşünülen kalpli mesajlar sosyal medyayı salladı.

Son Güncelleme: 21.08.2019 09:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15