Aşı Karşıtı Olduğu İddia Edilen Doktor, Koronavirüs Nedeniyle Hayatını Kaybetti

İzmir'de özel bir hastanede görev yapan uzman doktor Harun Alper Yalınçetin (76) koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

26 Ağustos 2021 Perşembe 11:39
Aşı Karşıtı Olduğu İddia Edilen Doktor, Koronavirüs Nedeniyle Hayatını Kaybetti

İzmir'de 10 gündür yoğun bakımda tedavi gören 76 yaşındaki Uzman Doktor Harun Alper Yalınçetin'in bugün sabah saatlerinde yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 1969 yılında mezun olduktan sonra Gaziantep, Tokat ve Uşak'ta görev yapan, son olarak İzmir'de özel bir hastanede çalışan Yalınçetin'in aşı olmadığı iddia edildi. Yakın arkadaşlarının sosyal medya paylaşımlarına göre Yalınçetin'in maske takmayı dahi reddettiği öne sürüldü.

Yalınçetin'in vefat haberini ise İzmir Tabip Odası şu açıklama ile duyurdu:

"İzmir'de özel bir hastanede çalışan Dahiliye Uzmanı Dr. Harun Alper Yalınçetin'i Covid-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı dileriz." 

(Anka)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15