Bakan Meğer O Yurda Övgüler Düzmüş

Milletimizin emanet ettiği yavrularımızı KYK yurtlarında koruyamıyoruz. Ya saldırıya uğruyorlar veya asansör kazasına kurban gidiyorlar.

01 Kasım 2023 Çarşamba 13:41
Bakan Meğer O Yurda Övgüler Düzmüş

Yine dün Ordu'da bir öğrenci yurdunda asansörün halatı koptu. Allah'tan can kaybı yaşanmadı.

Öğrencilerimize, gençlerimize, gelecek nesillerimize yeterli kıymeti vermiyoruz. Bütçe görüşmelerinde eski Gençlik ve Spor Bakanı ile bir tartışmamız olmuştu. Yurtların yetersizliği ile ilgili tablodan bahsettiğimde, elindeki fotoğrafı kaldırarak "işte burası Aydın, iftihar edin sevinç duyun gurur duyun" dediği bir tartışmamız vardı.

2021 yılında henüz 2,5 sene önce yapılmış bir yurdu anlatıyordu. Dünyanın en güvenli ve modern yurdu olarak takdim ediyordu.

İşte o asansör kazası olan ve evladımızı yitirdiğimiz yurt o yurttu.

Bakanın ifadeleri ile gerçekler arasında büyük uçurum var. Gençlik ve Spor Bakanı hep bu algı ile yönetti. Bir zaman zaman kendisini uyardık ama bizi dinlemedi. Örneğin Spor Toto teşkilat başkanlığından ayrılması gerektiğini söyledik. Hem Bakan hem Spor Toto başkanı olmaz dedik.

Şu anda bize gelen bilgiye göre Bakanlığı bittikten sonra dahi halen Spor Toto başkanlığındaki makamını boşaltmadığı ve adeta bir Paralel Bakan gibi görevine Spor Toto'da devam ettiği bilgileridir. Yani çürümüşlüğün dibi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.