"Binali'ye Var Tek Ali'ye Neden Yok!"

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kahramanmaraş Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç, TBMM Genel Kurulu’nda “Vergi Kanunları ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi” görüşmeleri devam ederken yerinden söz alarak, yaklaşan yerel seçim öncesi adayların adil koşullarda yarışmadığını vurgulayan bir konuşma gerçekleştirdi.

11 Ocak 2019 Cuma 11:39
"Binali'ye Var Tek Ali'ye Neden Yok!"

Yerinden söz alan CHP PM Üyesi ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, öncelikle basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayarak, gazetecilerin ellerinden alınan "Yıpranma hakkı" ile yerel gazetecilerin ciddi sorunları olduğunu belirtti.

Öztunç, TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ın İstanbul, kendisinin de Kahramanmaraş Belediye Başkan adayı olduğunu da anımsattı.

“BU HAKSIZLIKTIR!..”

CHP'li Öztunç, "Sayın Binali Yıldırım'ın olanakları, korumaları, makam arabaları var ama o olanaklar bende yok. O 'Bin ali, ben tek Ali' diye oluyorsa, bu haksızlıktır. Ben Sayın Yıldırım'ın ya bu olanakları bırakmasını ya da aynılarının bana da verilmesini talep ediyorum" şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 11.01.2019 13:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15