CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'tan Açıklama

CHP Grup Başkanı Engin Özkoç, Tank Palet Fabrikası’nın Katar Ortaklı BMC’ye ihalesiz olarak devredilmesiyle ilgili konuştu.

12 Aralık 2019 Perşembe 15:25
CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'tan Açıklama

İktidarın, Tank Palet Fabrikası’nın devrini millete anlatamadığı için fabrikayı itibarsızlaştırdığını belirten CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, “Siz Türkiye Cumhuriyeti’nin ordusunu itibarsızlaştırıp Katar ordusunun nasıl dahiyane olduğunu, yapabilirse bunun ancak Katar ordusunun yapabileceğini, asıl buna hakim olanın Katar ordusu olduğunu Türk milletine anlatmaya çalışıyorsunuz” dedi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında şu ifadeleri kullandı:

“Bugünlerde hem Cumhurbaşkanı tarafından hem Milli Savunma Bakanı tarafından hem de onlarla birlikte hareket eden BMC’nin ortaklarından Ethem Sancak tarafından milli ordumuzun milli tankını üretmek için her türlü tesise ve birikime sahip olan Tank Palet Fabrikası’nı itibarsızlaştırmak için yaptıkları girişimlere şahit oluyoruz. Hepsi, el birliğiyle, savunmamızın bel kemiği olan 20 milyar dolarlık bir silah üretim tesisini itibarsız hale getiriyorlar. Çünkü savunmamızın bel kemiği fabrikamızın Katar ordusuna peşkeş çekilmesini milletimize anlatamayacakları için itibarsız hale gelmesi işlerine geliyor.

Acaba Ethem Sancak çocukken hiç tankla oynamış mıdır? Ethem Sancak hayatında hiç tank gördü mü? Öyle parfüm üretmekle olmuyor bunlar. Silah üretmek bir birikim işidir. Ethem sancak kendini şöyle anlatıyor: ‘Ben eski sosyalist, yeni Müslümanım.’ Sadece bu laf bile Ethem Sancak’ın, mesele kendi çıkarları olduğunda, nasıl seviyesiz bir duruma geldiğinin göstergesidir.

FETÖ'YE YARDIM VE YATAKLIK YAPAN AKP GENEL BAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DIR 

 Özkoç, “Adalet bakanına söylüyorum Fetullahçı Terör Örgütünün bir numaralı sanığı Zekeriya Öz’dür. Bunun vasıtasıyla birçok masum insan başta Türkiye Cumhuriyetinin Genel Kurmay Başkanı olmak üzere zindanlara atılmıştır. Ona yardım ve yataklık yapan AKP genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Eğer gerçekten Türkiye Cumhuriyetinin adalet bakanı ise Terör Örgütlerine yardım ve yataklık yapmak suçundan Cumhurbaşkanına koltuğunda  oturan kişin yargılanması için kendi grubuna seslenerek onun yargılanmasının önünü açsın. Adil Öksüz elini kolunu sallayarak  çırılçıplak soyulup yakalandığı bir yerden çıkarılıp eline belgeleri verilip kaçırılmıştır. Hem iç işleri bakanı hem bu konuda birebir suçludur yardım ve yataklık yapmıştır. Şuanda Türkiye Cumhuriyetinin iktidarında bulunan kişiler bu yardım ve yataklığa göz yummuştur. Onun içinde ayrıca Adalet bakanı sözlerinde birazcık samimiyse Türkiye Cumhuriyetinin adalet bakanı ise o zaman gereğini yapsın. Masum ve mağdur kendi açtıkları Bank Asya’da kurdelesini kestikleri AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kurdelesini kestiği ve açtığı bu güvenilir dediği banka Bank Asya’da sadece para yatırdığı için insanlar yargılanırken Fettah Tamilcenin yargılanmasını engelleyen iktidarı  FETÖ terör Örgütüne yardım ve yataklık suçundan kimler ise bunlar derhal onların yargılanmasının önünü açsın” diye konuştu.

Son Güncelleme: 12.12.2019 15:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15