CHP Hatay İl Kongresi Başladı!

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Teşkilatı Genel Kurulu, Parti Meclisi Üyesi ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç’un Divan Başkanlığında, milletvekilleri, delegeler ve çok sayıda partilinin katılımıyla büyük bir coşkuyla başladı.

23 Şubat 2020 Pazar 16:55
CHP Hatay İl Kongresi Başladı!

CHP Hatay İl Kongresi yeni yönetimini belirlemek için sandık başına gitti.

CHP’nin Mart ayı sonunda yapılacak 37. Olağan Kurultayı sürecinde, Hatay İl Kongresi Antakya stadyum kent pazarı üzerindeki HATMEK Salonunda Ali Öztunç’un Divan Başkanlığında gerçekleştiriliyor.

Eski bakanlardan Fuat Çay ve Nihat Matkap, Hatay Milletvekilleri Suzan Şahin, İsmet Tokdemir, Serkan Topal ve Mehmet Güzelmansur, Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel ve İskenderun Çevre Koruma Derneği Başkanı Nermin Yıldım Kara kongrede çok sayıda partiliyle birlikte yerlerini alan isimlerden oldu.

Dr. Hasan Ramiz Parlar’ın tek aday olarak girdiği seçimden büyük bir birlik mesajı çıkması beklenirken, Osmaniye İl Kongresinde Divan Başkanlığı yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya’nın da Hatay’a gelerek partililere hayırlı olsun dileklerinde bulunduğu görüldü. / Gerçek Muhabir

Son Güncelleme: 23.02.2020 17:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15