Gürkan'a saldırıya sert tepki: CHP hedef tahtası...

EDİRNE BELEDİYE BAŞKANI RECEP GÜRKAN’A YAPILAN ÇİRKİN SALDIRIYA İLİŞKİN VEKİL TEPKİSİ... CHP İSTANBUL MİLLETVEKİLİ MAHMUT TANAL’IN YAZILI BİR BASIN AÇIKLAMASI YAPARAK SALDIRIYI KINADI...

14 Mayıs 2017 Pazar 18:40
Gürkan'a saldırıya sert tepki: CHP hedef tahtası...

Edirne Belediye Başkanımız Recep Gürkan, bugün Anneler Günü kutlaması için 1. Murat Mahallesi’nde Kadın Pazarını ziyaret etmiştir.  Ziyaret sırasında kendisiyle öz çekim yapmak istediğini söyleyen Görkem H. Tarafından saldırıya uğramıştır. Başkanımızın iyi niyetini suiistimal edip, yanına yaklaşmayı fırsat bilen saldırgan, yumurtalı ve yumruklu saldırısını gerçekleştirmiştir. CHP’de siyaset yapan birçok siyasetçinin başına gelen bu vahim saldırılardan anlıyoruz ki CHP hedef tahtası haline getiriliyor.

Bizler halkın temsilciliği görevini ifa ederken, muhalefet kanadında yer almamız nedeniyle, iktidar kanadından hem Genel Kurul’daki saldırgan tavırları, hem de yerel yönetimler bazındaki ziyaretlerimizde iktidar maşaları ile şiddetin en alasını yaşıyoruz.

CHP Sözcüsü Bülent Tezcan’a da geçtiğimiz sene silahlı saldırı olmuş, failleri serbest bırakılmıştı. CHP Kayseri milletvekili Çetin Arık, Kayseri'de referandum çalışması yürütürken alkollü olduğu iddia edilen bıçaklı bir kişinin saldırısına uğramıştı. Artvin’de Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna saldırı olmuş bir Jandarma Er şehit olmuştu. Yine Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na, Ankara Kocatepe’de şehit cenazesinde yumurtalı saldırı gerçekleşmişti.

Şimdi iktidara sesleniyorum. Halkın seçtiği Belediye Başkanına yapılan bu çirkin saldırının arkasında kimler olduğu derhal ortaya çıkarılmalıdır. CHP siyasetçilerine yönelik çirkin saldırıların faillerinin bulunmamasına artık tahammülümüz kalmamıştır. Genel Kurul’da ve komisyon çalışmalarındaki saldırgan tavrınızla kendi maşalarınıza referans olmayın! Bu ülkede muhalefet yapmak bizim en tabii hakkımızdır. Ve yine hatırlatırım kılımıza zarar gelse sorumlusu sizlersiniz. Artık sabrımız taşmış, bıçak kemiğe dayanmıştır. Sadece Anneler günü kutlaması için kadınlarımızı ziyarete giden bir Belediye Başkanına yumurta fırlatmak, yumruk atmak niye? Bunlara maruz kalmamak için vatandaşı terslemeli, yanımıza yaklaştırmamalı, lafı ağızlarına mı tıkamalıyız? Asla sizler gibi olmayacağız! Maşalarınız, yumurta da fırlatsa, yumruk da atsa, kurşun da sıksa masum, mağdur halkımızdan bizi koparamayacaksınız! İktidar maşaları buysa halkın partisi biziz. Hodri meydan!

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15