Gürsel Erol'dan, AKP'li Vekilin İl Genel Meclisinde Başkanlık Koltuğuna Oturmasına Sert Tepki

AKP Elazığ milletvekili Zülfü Demirbağ, İl Genel Meclisi olağanüstü toplantısına katılarak Başkanlık koltuğuna oturdu. CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol duruma sert tepki göstererek konuyla ilgili yetkililerden açıklama beklediğini ifade etti.

24 Ağustos 2020 Pazartesi 18:07
Gürsel Erol'dan, AKP'li Vekilin İl Genel Meclisinde Başkanlık Koltuğuna Oturmasına Sert Tepki

Elazığ'da İl Genel Meclisi'nin toplantısına katılarak, başkanlık koltuğuna oturan ve buradaki fotoğraflarını paylaşan AKP Milletvekili Zülfü Demirbağ'a, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'dan sert tepki geldi.

Erol, İçişleri Bakanlığı ve Elazığ Valiliği'nin konuyla ilgili açıklama yapmasını beklediğini söylerek şu açıklamayı yaptı; 

“Elazığ'da Ak Parti  Milletvekili,İl Genel Meclisi toplantısına katılarak Başkanlık etmesi, Devlet geleneklerinin nasıl yok edilip Parti Devletinin göstergesi olduğunu gösteriyor. İçişleri Bakanlığı ve Elazığ Valiliği bu konuda sorumluluk duymalıdır ve kamuoyuna açıklama yapmalıdırlar”.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.