Mustafa Sarıgül, partisi TDP ile mi CHP ile mi devam edecek?

CHP’den Erzincan milletvekili olan Mustafa Sarıgül'ün, partisi TDP’nin akıbetinin ve siyasete nerede devam edeceğinin ileriki günlerde netleşeceği öğrenildi.

03 Haziran 2023 Cumartesi 09:30
Mustafa Sarıgül, partisi TDP ile mi CHP ile mi devam edecek?

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, 14 Mayıs seçimlerinde CHP listelerinden Erzincan Milletvekili adayı oldu ve yıllar sonra CHP Sarıgül'le Erzincan’dan vekil çıkardı.

Meclis’teki yemin töreninde ilk basın toplantısı yapan milletvekillerinden biri olan Sarıgül’ün CHP’de mi siyasete devam edeceği merak konusu oldu.

Duvar'da yer alan habere göre; Sarıgül CHP’de siyaset yapmaya devam edecek. Öte yandan TDP’nin yoluna devam edip etmeyeceği ise yapılacak merkez yönetim kurulu toplantılarının ardından netleşecek.

"Kılıçdaroğlu'nun yanında olmaya devam edeceğiz"

Mustafa Sarıgül Meclis’te yaptığı açıklamada partisinin CHP’ye katılabileceğine dair sinyal vermiş, “Ben Erzincanlıyım. Bütün arkadaşlarım ahde vefaya önem verir ama CHP'nin kurumsal kimliği olmasaydı seçilme şansım zordu. Önümüzdeki günlerde arkadaşlarımızla değerlendirme yapacağız, Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında olmaya devam edeceğiz" demişti.

Anka

Son Güncelleme: 03.06.2023 11:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15