Beşiktaş'ta Mohamed Elneny transferi yeniden gündemde

Beşiktaş, ara transfer döneminde bir kadro değişimine hazırlanıyor. Beşiktaş yönetimi, Şenol Güneş'in kadrosunda görmek istediği isim için girişimlerini hızlandırmış durumda.

21 Aralık 2022 Çarşamba 10:50
Beşiktaş'ta Mohamed Elneny transferi yeniden gündemde

Beşiktaş Yönetimi'nin ara transfer döneminde yabancı kontenjanında yer açmak için ilk adayı Javi Montero.

İspanyol stoperi kiralamak için çalışmada bulunan Beşiktaş'a ilk mesaj Ümraniyespor'dan geldi. Genç stoperin Ümraniyespor'a kiralanma ihtimali yüksek.

Onur, Beşiktaş'tan haber bekliyor

Kayserispor formasıyla ortaya koyduğu başarılı performansın ardından A Milli Takım ’a yükselen Onur Bulut, kulübüyle sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini uzatmak istemiyor.

İç Anadolu ekibinin seçilen yeni yönetiminin kontrat konusunda ikna etmeye çalıştığı tecrübeli sağ bek, kendisiyle ilgilenen Beşiktaş’tan haber bekliyor.

Kariyerine İstanbul’da devam etmek isteyen Onur, siyah-beyazlılar’ın Kayserispor’la yaptığı temasları sonuçlandırmasını bekliyor.

Elneny radara girdi

Kara Kartal'da 2019-20 sezonunda kiralık olarak forma giyen Mohamed Elneny, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in talebi sonrasında tekrar siyah-beyazlılar'ın radarına girmişti.

30 yaşındaki futbolcu için çalışmalarda bulunan yönetim sezon sonunda İngiliz ekibiyle kontratı bitecek oyuncuyu devre arasında Kartal yapabilmek için düğmeye basmıştı.

Dönmeye sıcak bakıyor

Bu doğrultuda Mısırlı yıldızın menajeriyle de temas kuran idareciler olumlu geri dönüş aldı. Arsenal'de forma yarışında geri kalan Elneny, Türkiye'ye dönmeye ve yeniden siyah-beyazlı formayı giymeye olumlu bakıyor.

Ada'dan talipleri var

Arsenal'le sezon sonunda sona erecek olan kontratını uzatmama kararı alan Elneny kariyerine Beşiktaş'ta devam etmeye hazır. Arsenal'in de sözleşme yenilememe kararı aldığı tecrübeli oyuncuyu devre arasında göndermeye sıcak bakabileceği kaydedildi.

Beşiktaş'a ek olarak yıldız oyuncuya hem Premier Lig hem de Serie A'dan talipler olduğu öğrenildi.

Türkiye'de görev yaptığı kısa sürede siyah-beyazlı taraftarların beğenisini kazanan başarılı oyuncu, Türkiye'den güzel duygularla ayrılmıştı. (Fanatik)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15