Fenerbahçe Kiev'den intikamını aldı

UEFA Avrupa Ligi B Grubu ilk maçında Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turundaki rakibi Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'i ağırlayan Fenerbahçe, 90+3'te yeni transferi Michy Batshuayi'nin attığı golle sahadan 2-1 galip ayrıldı.

08 Eylül 2022 Perşembe 21:50
Fenerbahçe Kiev'den intikamını aldı

UEFA Avrupa Ligi B Grubu ilk maçında Dinamo Kiev’i ağırlayan Fenerbahçe, ilk yarıda öne geçtiği maçın ikinci yarısında şok yaşadı. Ancak oyuna sonradan giren ve ilk kez Fenerbahçe formasıyla sahaya çıkan Michy Batshuayi 90+3’teki golüyle sarı lacivertlileri 2-1’lik galibiyete taşıdı.

Karşılaşmanın 35. dakikasında Gustavo Henrique’nin kafa golüyle 1-0’ı yakalayan Fenerbahçe, soyunma odasına bu skorla önde girdi. İkinci yarıda etkisini kaybeden Fenerbahçe, 63. dakikada kalesine isabet eden ilk şutta golü yedi. Viktor Tsygankov’un golüyle 1-1’lik beraberliği yakalayan Dinamo Kiev, kalan dakikada zaman geçirmek için her türlü çabayı sarf etti. Buna rağmen, oyuna sonradan giren Michy Batshuayi’nin 90+3’teki golü Fenerbahçe’ye hayat verdi ve sarı lacivertliler 2-1’lik skorla galip geldi.

Fenerbahçe’nin grubundaki diğer maçta Rennes deplasmanda Larnaca ile 1-1 berabere kaldı. Fenerbahçe, gruptaki ikinci maçında deplasmanda Rennes ile karşılaşacak.

Son Güncelleme: 08.09.2022 21:52
Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeKievFutbol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15