Fenerbahçe, Mert Müldür için görüşmelere başladı

Fenerbahçe olası Ferdi Kadıoğlu, Serdar Aziz, Bright Osayi Samuel ve Gustavo Henrique'nin ayrılık ihtimali üzerine savunmada birçok bölgede oynayabilen Mert Müldür için görüşmelere başladı.

22 Mayıs 2023 Pazartesi 13:03
Fenerbahçe, Mert Müldür için görüşmelere başladı

Fenerbahçe gelecek sezonun kadrosu için çalışmalara başladı. Sarı-lacivertliler kale için Hırvat file bekçisi Livakovic'i radarına alırken, hücum bölgesi için de Crystal Palace'ın yıldızı Wilfred Zaha'yı gözüne kestirdi. Kadrosunu güçlendirmenin hesaplarını yapan Fenerbahçe takımdan ayrılması muhtemel oyuncuların yerine de yeni futbolcular bakıyor.

Bu sezon sık sakatlık yaşayan Mert Müldür kariyerine yeni başlangıç yapmak istediği için Fenerbahçe'nin teklifine olumlu yanıt verdi. Sarı-lacivertliler ilk görüşmede İtalyan ekibine 2.5 milyon Euro teklif yaptı. Sassuolo ise 5 milyon Euro beklediğini Fenerbahçe'ye iletti.

Jorge Jesus'un da onay verdiği transfer için Fenerbahçe, Sassuolo ile tekrar görüşecek.

Mert Müldür bu sezon Sassuolo'da 2 maça çıkabildi. 24 yaşındaki futbolcu Serie A'da ise toplam 89 maça çıkarken 2 gol attı ve 5 asist yaptı. (NTV Spor)

Son Güncelleme: 22.05.2023 13:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.