Fenerbahçe turu garantiledi

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe, Güney Kıbrıs deplasmanında AEK Larnaca'yı 2-1 mağlup ederek grubundaki liderliğini sürdürdü ve 2. tura çıkmayı garantiledi.

13 Ekim 2022 Perşembe 22:05
Fenerbahçe turu garantiledi

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 4. maçında Fenerbahçe, deplasmanda AEK Larnaca’nın konuğu oldu. AEK Arena’da oynanan karşılaşmayı 2-1 kazanan Fenerbahçe, liderliğini sürdürdü. Fenerbahçe, gruptan çıkmayı da garantiledi.

Fenerbahçe’yi galibiyete taşıyan golleri Joao Pedro ve Michy Batshuayi penaltıdan kaydetti. AEK Larnaca’nın tek golünü penaltıdan Ivan Trickovski kaydetti. Fenerbahçe’de Enner Valencia, bir penaltı vuruşundan yararlanamadı. AEK Larnaca’da Angel Garcia kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Bu galibiyetle Fenerbahçe puanını 10’a yükseltti. Deplasmanda Dinamo Kiev’i yenen Rennes de 10 puanla gruptan çıkmayı garantileyen diğer takım oldu. AEK Larnaca 3, Dinamo Kiev ise 0 (Sıfır) puanda kaldı.

Son Güncelleme: 13.10.2022 22:06
Anahtar Kelimeler:
UEFA Avrupa LigiFenerbahçe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15