Fenerbahçe'den 5 gollü galibiyet

Süper Lig'de İstanbulspor'a konuk olan Fenerbahçe, yıldız golcüsü Michy Batshuayi'nin hatrick yaptığı maçı 5-2 kazanarak liderliğini sürdürdü.

30 Ekim 2022 Pazar 22:53
Fenerbahçe'den 5 gollü galibiyet

Süper Lig’in lideri Fenerbahçe, 12. hafta mücadelesinde İstanbulspor’a konuk oldu. Birçok gol pozisyonunu harcayan ve savunmadaki hatalar nedeniyle rakibini oyuna ortak eden Fenerbahçe, son dakikalarda bulduğu gollerle 5-2 galip geldi ve liderliğini perçinledi.

Maçın 5. dakikasında İstanbulspor’un bulduğu gol ofsayt gerekçesiyle iptal edilirken, 18. dakikada Michy Batshuayi penaltıdan Fenerbahçe’yi 1-0 öne geçirdi. İrfan Can Kahveci’nin 36. dakikadaki füzesiyle soyunma odasına 2-0 üstün giden Fenerbahçe, 48’de Attila Szalai’nin hatalı pası sonucunda kalesinde golü gördü. İstanbulspor’da skoru 2-1 yapan Jetmir Topalli’nin golünden 1 dakika sonra, Batshuayi yine sahneye çıktı ve durumu 3-1’e taşıdı.

Dakikalar 67’yi gösterdiğinde, bu kez Altay Bayındır’ın hatasında yine Topalli ağları sarstı ve skoru 3-2’ye getirdi. Ancak maçın son bölümünde hata yapan taraf İstanbulspor oldu. Savunmada art arda kaptırılan toplar sonrasında 86’da Enner Valencia, 88’de Michy Batshuayi fişi çekti ve Fenerbahçe sahadan 5-2’lik galibiyetle ayrıldı. Sarı lacivertlilerin Belçikalı golcüsü Batshuayi maçı hat-trick’le tamamladı.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 26’ya yükseltti. Bir maçı eksik olan Fenerbahçe, en yakın rakibi Adana Demirspor’la puan farkını 3’e yükseltti. İstanbulspor ise 8 puanda kaldı.

Son Güncelleme: 30.10.2022 22:55
Anahtar Kelimeler:
Fenerbahçeİstanbulspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.