Galatasaray ligde ilk mağlubiyetini aldı

Haftaya lider giren Galatasaray, Hatayspor deplasmanından mağlup dönerek ligdeki galibiyet ve yenilmezlik serisini kaybetti. Güçlü rakibi karşısında hızlı hücumlarla sonuca giden Hatayspor, üç maç aranın ardından galibiyetle tanıştı

11 Kasım 2023 Cumartesi 21:03
Galatasaray ligde ilk mağlubiyetini aldı

Trendyol Süper Lig’in 12. haftasında lider Galatasaray, deplasmanda Atakaş Hatayspor’a konuk oldu. Mersin’de oynanan karşılaşma, 2-1 Hatayspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

Hatayspor’a galibiyeti getiren golleri 14. dakikada Rigoberto Rivas ve 55. dakikada Didier Lamkel Ze kaydetti Galatasaray’ın tek golü 28. dakikada Wilfried Zaha’dan geldi.

Bu galibiyetle Hatayspor puanını 17’ye yükseltirken, Galatasaray 31 puanda kaldı.

Bu sonuçla Galatasaray’ın ligdeki namağlup unvanı ve 10 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Galatasaray’ın ligdeki 17 maçlık yenilmezlik serisi de sona erdi. Sarı-kırmızılı takım, ligde en son geçtiğimiz sezon 30 Nisan’da oynanan maçta Beşiktaş’a kaybetmişti. Ligde oynadığı son üç maçı kaybeden Hatayspor ise güçlü rakibini mağlup ederek, kötü gidişe ‘Dur’ dedi.

Son Güncelleme: 11.11.2023 21:06
Anahtar Kelimeler:
HataysporGalatasaray
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.