Galatasaray'dan milli futbolcu Mert Müldür'e teklif

Galatasaray'ın Mert Müldür için yaptığı teklif ortaya çıktı.

24 Ocak 2023 Salı 12:09
Galatasaray'dan milli futbolcu Mert Müldür'e teklif

Galatasaray'da transfer gündemine sürpriz bir isim geldi. Teknik direktör Okan Buruk’un talebi doğrultusunda sol bek ve stoper takviyesi yapma kararı alan sarı kırmızılı yönetim, tek hamle ile iki bölgedeki açığı kapatma hedefinde. İtalya’nın Sassuolo Kulübü’nde forma giyen Mert Müldür’ün her iki mevkide oynayabilmesini dikkate alan Galatasaray, milli futbolcuyu kadrosuna katarak bir taşla iki kuş vurmayı hedefliyor.

Hürriyet'ten Ali Naci Küçük'ün haberine göre, uzun süren sakatlıklarının da etkisiyle bu sezon Serie A ve İtalya Kupası’nda birer maç oynayabilen Müldür’ün bonservisi için 5 milyon euroluk bir teklif sunulacak. Sassuolo, aynı zamanda sağ bek de oynayabilen 23 yaşındaki futbolcuyu 2019'da 4,7 milyon euro karşılığında renklerine bağlamıştı.

1,5 yıllık sözleşmesi bulunan Mert’in transferi için bu hafta içinde Sassuolo yöneticileriyle masaya oturulması planlanıyor.

Sarı kırmızılı yönetim, A Milli Takım’da 18 maçta forma giyen Müldür’ü içinde bulunduğumuz ara transfer döneminde kadroya katmayı planlıyor. Transfermarkt’a göre, piyasa değeri 7 milyon euro olan futbolcuyu bu sezon neredeyse hiç oynatmayan Sassuolo’nun, Galatasaray’ın önereceği 5 milyon euro civarında bir rakama, "evet" diyeceği tahmin ediliyor.

Son Güncelleme: 24.01.2023 12:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15