Ghezzal’dan Kartal’a ret, Aslan’a evet

Limit sıkıntısı sorunu olan siyah beyazlılar, yıllık 2.5 milyon Euro’dan yukarı çıkamayınca ibre sarı kırmızılılara döndü. 29 yaşındaki Cezayirli, 2 milyon 650 bin Euro artı performans bonuslarını kabul etti.

16 Temmuz 2021 Cuma 11:22
Ghezzal’dan Kartal’a ret, Aslan’a evet

GALATASARAY Başkanı Elmas, Beşiktaş Başkanı Çebi'nin çağrısına Rosier ekseninde yanıt verirken Ghezzal'ın tutumu, transferin yönünü değiştirdi. Siyah-beyazlıların yeni sezonda da kadrosunda görmek istediği Cezayirli oyuncuya kanca atan Aslan, transferde mutlu sona yakın. Limit sıkıntısı yaşayan Beşiktaş'ın yıllık 2.5 milyon Euro'dan yukarı çıkamaması, Ghezzal'ın menajerinin bu rakamı reddetmesi ve Galatasaray'ın limit konusunda daha rahat olması, ibreyi Cimbom'a çevirdi.

PSV'YE KARŞI OYNAYABİLİR

Sözcü'den Mesut YILDIRIM'ın haberine göre, 29 yaşındaki sağ kanat oyuncusu ile 2 milyon 650 bin Euro yıllık garanti ücret ve performans bonusları içeren bir teklif karşılığı anlaşan Galatasaray, Leicester City ile de bonservis için 2 milyon Euro peşin artı 1'er milyon Euro'dan 2 taksit olmak üzere toplam 4 milyon Euro'ya el sıkıştı. Bu transferin sonuçlanması için geri sayıma geçen Galatasaray, İngiltere'den onay aldığı anda; PSV Eindhoven ile oynanacak Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları için UEFA'ya verilecek listeye Ghezzal'ın ismini ekleyecek.

Son Güncelleme: 16.07.2021 11:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15