Josef de Souza'dan Beşiktaşlıları sevindiren haber

Beşiktaş'ta sezon başında kampta sakatlanarak ameliyat olan Josef de Souza, Sivasspor hazırlıkları kapsamında takımla çalıştı. Brezilyalı yıldızın bu akşam maç kadrosunda yer alması bekleniyor.

29 Ağustos 2022 Pazartesi 13:14
Josef de Souza'dan Beşiktaşlıları sevindiren haber

Beşiktaş'ta sezon başında kampta sakatlanarak ameliyat olan Josef de Souza, Sivasspor hazırlıkları kapsamında takımla çalıştı. Brezilyalı yıldızın bu akşam maç kadrosunda yer alması bekleniyor.

Kamp döneminde sakatlanan Josef de Souza, uzun bir süre takımdan ayrı kalmıştı. Hassas bir şekilde tedavi sürecine başlanan Brezilyalı oyuncu bu dönemde bireysel olarak da hazırlıklara devam etti. Fiziksel açıdan güç kaybı yaşamamak için özel antrenör eşliğinde salon antrenmanı yapan Josef geçtiğimiz günlerde ise takımla çalışmalara başladı.

Sivasspor maçı  antrenmanlarında takımla çalışan Josef karşılaşma kadrosuna dahil edilecek.

Son Güncelleme: 29.08.2022 13:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15