Kuluplerden BeIN Sports'a 'görüntü' tepkisi!

Süper Lig ekipleri, yayıncı kuruluş BeIN SPORTS'un maç görüntülerini yayınlama yasağına tepki gösterdi. Göztepe, Denizlispor, Başakşehir ve Galatasaray'ın paylaşımlarına son olarak Kayserispor da eklendi.

03 Aralık 2019 Salı 15:09
Kuluplerden BeIN Sports'a 'görüntü' tepkisi!

Ligin 13. haftasında Antalyaspor'u 2-0 yenen Başakşehir, "Süper Lig maçlarımızdan görüntü paylaşamadığımız için, Clichy'nin bugünkü gol sevincinde Mert Günok'a koşuşunu size bu şekilde göstermek istedik" yazarak bir dönem Manchester City'de oynayan Clichy'nin eski takım arkadaşı Joe Hart'a sarıldığı görüntüyü paylaştı.

1

Bir diğer Süper Lig ekibi Göztepe ise "Biz de Berkan Emir'in Kasımpaşa'ya kornerden attığı golü tüm futbolseverlere izletmek isterdik ama bu şekilde FULL HD olarak paylaşabiliyoruz" ifadelerini kullanarak Berkan Emir'in golünün çizimini paylaştı.

2

Galatasaray da yayıncı kuruluşa tepki gösteren kulüpler arasına katıldı. Trabzonspor mücadelesinde Sörloth'un attığı golün çizimini paylaşan Galatasaray, beIN SPORTS'a gönderme yaparak "Dün akşam göremediğimiz o görüntüleri telif hakları sebebiyle yayıncı kuruluşu zor durumda bırakmamak adına "3D" olarak paylaşıyoruz" ifadelerini kullandı. Sarı-kırmızılılar, Sörloth'un kafa vuruşu öncesinde Marcao'ya faul yaptığı görüşünü belirtti.

3

Deplasmanda Gaziantep FK'yı 2-1 yenen Denizlispor da "Biz de dün attığımız golü tüm futbolseverlere izletmek isterdik ama sadece basketbol aracılığıyla gölümüzü paylaşabiliyoruz Bknz: Barrow & Sacko" diyerek smaç basılan bir basketbol maçından görüntü paylaştı.

4

Son olarak dün Beşiktaş'a 4-1 mağlup olan Kayserispor, "İkinci golden önceki tartışmalı pozisyon. Görüntü kullanamadığımız için kendimiz çizdik" diyerek duruma tepki gösteren kulüpler arasına adını yazdırdı.

5

Bilindiği üzere daha önce Galatasaray, Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin maç içinden paylaştığı görüntüler, yayıncı kuruluşun şikayeti üzerine telif nedeniyle kaldırılmak zorunda kalmıştı. Türkiye'de henüz Süper Lig'e ait resmi bir sosyal medya hesabı bulunmuyor.

(Mynet)

Son Güncelleme: 03.12.2019 15:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15