Kuntz'un Ferdi Kadıoğlu açıklaması sonrası babasından imalı paylaşım

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Ferdi Kadıoğlu'nun milli takımda forma giymesi için Türk vatandaşlığına başvurması gerektiğini söyledi, genç futbolcunun babası, "Ferdi Kadıoğlu TC kimlik kartı gerisini size bırakıyorum TFF." paylaşımında bulundu.

04 Ekim 2021 Pazartesi 14:40
Kuntz'un Ferdi Kadıoğlu açıklaması sonrası babasından imalı paylaşım

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop ve Stefan Kuntz, ajans ve gazetelerin spor müdürleriyle Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen sohbet toplantısında bir araya geldi.

Alman teknik adam, Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu'nun durumunun sorulması üzerine, "Öncelikle Ferdi’nin hangi milli takımı seçeceğine karar vermesi gerekiyor. Daha sonrasında kendisinin Türk vatandaşlığı için başvuruda bulunması lazım. Ardından kendisi için FIFA nezdinde milli takım değişikliği başvurusu yapılabilir." sözlerini kullandı.

Kuntz'un açıklamalarının ardından sosyal medyadan bir paylaşımda bulunan Ferdi Kadıoğlu'nun babası, Fenerbahçe'de forma giyen futbolcunun Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartının fotoğrafını koyduğu paylaşımda, ""Ferdi Kadıoğlu TC kimlik kartı gerisini size bırakıyorum TFF." ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 04.10.2021 17:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15