Murat Sancak, Ölene kadar Adana Demirspor Kulüp Başkanı kalacağını açıkladı

TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor şirketleşti. Kulübün ismi Adana Demirspor A.Ş. olarak değişti. Kulüp Başkanı Murat Sancak, “Şirket altın hissesi benim adıma kayıtlı. Belki bazıları üzülecek ama, hakkın rahmetine kavuşana kadar başkanınızım” dedi.

30 Nisan 2021 Cuma 21:04
Murat Sancak, Ölene kadar Adana Demirspor Kulüp Başkanı kalacağını açıkladı

TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor şirketleşti. Kulübün ismi Adana Demirspor A.Ş. olarak değişti.  Kulüp Başkanı Murat Sancak, “Şirket altın hissesi benim adıma kayıtlı. Belki bazıları üzülecek ama, hakkın rahmetine kavuşana kadar başkanınızım” dedi.

TFF 1. Lig’de 64 puanla zirvede bulunan Adana Demirspor'un Başkanı Sancak’ın girişimleri sonucu kulüp şirketleşti. Böylece kulübün ismi Adana Demirspor A.Ş. olarak değiştirildi. TFF’nin resmi sitesinde de kulübün isminin Adana Demirspor A.Ş. olarak yerini alan kulübün başkanı Sancak, 17 Eylül 2020’de yapılan olağanüstü kongresinde aldığı yetkiyi hayata geçirdi. Sosyal medya hesabından da konuyla ilgili açıklama yapan Kulüp Başkanı Murat Sancak, "Belki bazıları üzülecek ama, hakkın rahmetine kavuşana kadar başkanınızım" dedi.

Murat Sancak’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"Çok değerli Adanademirspor taraftarı. Genel kurulda verdiğiniz yetkiyle, Adanademirspor Yatırımlar A.Ş. olarak şirketleştik ve borsaya açma işlemleri hızla sürüyor. Evet arkadaşlar bu şirketleşme bugüne denk geldi, konsantrasyonumuzu bozmadan şampiyonluğa odaklanalım ve dua, sadaka, kurban kesmeye devam edelim. Yani kısacası artık Adanademirspor A.Ş diye anılacak kulübü şu anki olan tüm borcu (benim tarafımdan) ödenmiş borçsuz bir şekilde ve en uygun borsa değeriyle halka açmış olacaz. Bağımsız A.Ş dernek yönetim kurulu ayrı şirket yönetim kurulu ayrı ve profesyonel bir şirket gibi yönetilecek. Yönetimiyle, icrasıyla, komisyonlarıyla hayırlı olsun. Şirket altın hissesi benim adıma kayıtlı. Belki bazıları üzülecek ama, hakkın rahmetine kavuşana kadar başkanınızım. Gitmek yok, yola devam. Süreç içerisinde yüzde 90' nını halka arzetmiş olacaz. Şimdiden hazırlığınızı yapın hisse almak için."

Son Güncelleme: 30.04.2021 21:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.