Oğuzhan Özyakup adım adım Galatasaray'a: "İki başkan adayıyla da anlaşma sağladı"

Beşiktaş'tan ayrılan Oğuzhan Özyakup'un Galatasaray yönetim seçiminin hemen ardından sarı - kırmızılı takıma imza atması bekleniyor.

06 Haziran 2022 Pazartesi 13:36
Oğuzhan Özyakup adım adım Galatasaray'a: "İki başkan adayıyla da anlaşma sağladı"

Galatasaray'da Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu'nun yarışacağı başkanlık seçimi öncesinde birçok transfer iddiası da gündeme gelmeye devam ediyordu. O iddialardan biri Oğuzhan Özyakup'tu. Yıldız isim için flaş bir gelişme yaşandı...

Galatasaray'da başkan Burak Elmas ve yönetimi, yıllık olağan kongre toplantısında idari yönden ibra edilmemiş, sarı - kırmızılı camia tüzük gereği seçime gitme kararı almıştı.

Sarı - kırmızılılarda Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu'nun adaylıklarını açıklamasıyla birlikte birçok futbolcunun ismi transfer için gündeme gelmişti. Bu isimler arasında yer alan Oğuzhan Özyakup için ise işler ciddiye bindi.

PAYLAŞIM YAPTI

286015945_405892784754752_925253657088979802_n

10 sezon formasını giydiği Beşiktaş ile sözleşmesinin sonuna gelen ve yönetimle anlaşmaya yanaşmayarak boşa çıkan Oğuzhan Özyakup, Instagram'dan bir paylaşımda bulundu.

ÖMER BAYRAM FİTİLİ ATEŞLEDİ

Sevgilisiyle yaptığı tatilin fotoğraflarını paylaşan Oğuzhan Özyakup'un Instagram gönderisi kısa süre içerisinde birçok beğeni ve yorum toplarken, Ömer Bayram'ın hareketi dikkat çekti.

HEYECANLANDIRAN YORUM

ozzie2

Milli futbolcunun paylaşımına, "kum saati" ve "bir çift göz" emojilerini bırakan Ömer Bayram'ın bu yorumu, taraftarlar arasında "transfer bitti" şeklinde yorumlandı.

ANLAŞMA TAMAM

Beşiktaş formasıyla toplamda 309 resmi maça çıkan Özyakup, 35 gol - 62 asistlik bir performans sergiledi.

Öte yandan 29 yaşındaki futbolcunun menajerinin, her iki başkan adayıyla da görüştüğü ve anlaşma sağladığı kaydedildi.

Son Güncelleme: 06.06.2022 14:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15