X, yeni özelliğiyle LinkedIn’e rakip oluyor

Eski adı Twitter olan X platformu, iş ilanlarını paylaştığı yeni özelliğini duyurdu. X, bu hamlesiyle Microsoft'a ait olan LinkedIn'e rakip olacağını gösteriyor.

26 Ağustos 2023 Cumartesi 11:26
X, yeni özelliğiyle LinkedIn’e rakip oluyor

Elon Musk’ın geçtiğimiz yıl satın aldığı Twitter, bir süredir geçirdiği değişikliklerle dikkat çekiyordu. Son olarak ismi X olarak değiştirilen platform, yeni bir özelliğini duyurdu.

Geçen ay bir uygulama araştırmacısı, X’in iş ilanlarını platformuna getirerek Microsoft’un profesyonellere yönelik sosyal medya ağı LinkedIn’e rakip olacağını ileri sürmüştü.

Nihayet X’ten bu konuda bir hamle geldi. Şirket, bir gönderide yeni @Hiring hesabını, X Hiring özelliğini resmi olarak beta sürümde kullanıma sunduğunu duyurdu. Artık X’te doğrulanmış hesaba sahip şirketler, özelliği kullanabilecekler.

Özellik, LinkedIn’in sunduğu kadar kapsamlı olmasa da kuruluşlara açık pozisyonları duyurmak için bir yol sağlıyor. Böylece X’in, sahibi Elon Musk’ın hedeflediği “her şeyin uygulaması” haline gelmesine doğru bir adım daha atılmış oluyor.

Son Güncelleme: 26.08.2023 11:27
Anahtar Kelimeler:
X
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.